fbpx

Retourneren

Voor alle levende Bloemen en Planten in onze winkel geldt dat deze niet geruild kunnen worden vanwege de versheid van het product. Voor alle overige niet levende producten geldt het volgende:

Retourneren doen wij niet moeilijk over. Binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst kun je de koopovereenkomst herroepen en het ontvangen product aan ons retour zenden.

Het verdiend aanbeveling de retour, voor verzending bij ons aan te melden zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het retourproces zo soepel mogelijk verloopt. Je dient jouw retour aan te melden  via: service@Gift24.nl

Wanneer je hebt gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Gift24.nl. Retouradres:
Gift24
Zaanstraat 25
2314 XA Leiden
ovv. RMA + ordernummer

Wanneer je producten bij gebruik hebt beschadigd, kunnen wij dit in rekening brengen.

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten vergoed, de retourzending is voor jouw rekening.

Na ontvangst van mededeling tot herroeping boeken wij het bedrag zo snel mogelijk naar je terug. Dit is uiterlijk binnen binnen 14 na ontvangst van uw verzoek tot herroeping. Wij kunnen je vragen om een bewijs van retourzending.

De terugboeking vindt plaats via hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt.

Mocht een product jou niet in goede staat bereiken dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die je niet in goede staat bereiken dienen, na contact met onze klantenservice, eveneens te worden geretourneerd.