fbpx

Bezorgen

Bij Gift24 kun je op verschillende manieren je producten laten bezorgen. Voor het gemak hebben we onze mogelijkheden voor je hier genoteerd:

Verzending binnen Nederland
Voor de Nederlandse bestellingen werkt Gift24.nl samen met PostNL. Bestelling met een hogere waarde dan €75,- worden gratis bezorgd. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €75,- rekent Gift24.nl een vast laag tarief van €4,95. Vanaf 75 is onze verzending dus gratis. 
Ook kun je jouw gratis verzenden coupon verzilveren die je krijgt als jij je 
aanmeld voor onze nieuwsbrief.   
Gratis verzending geldt dan voor iedere aankoop die jij in onze winkel doet.

Zo worden jouw producten altijd makkelijk en voordelig bij je thuis of bij een door jouw zelf gekozen afhaalpunt bezorgd.

Pakketpunten
Je kunt je pakket ook laten afleveren bij een pakketpunt bij jouw in de buurt. Zo kun je jouw pakket zelf ophalen wanneer het je uitkomt bij één van de 3.700 afhaalpunten in Nederland. In ons afrekenproces kun je makkelijk kiezen voor één van deze ophaalpunten. Voorbeelden van pakketpunten zijn supermarkten, postkantoren of sigarenhandelaren. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen als je jouw pakketje ophaalt.

Verzending naar Belgie
Voor bestellingen met een waarde van €75,- of meer die naar België worden verzonden, rekent Gift24.nl géén verzendkosten. Onder de €99,- betaal je €8,95 verzendkosten. Ook kun je jouw gratis verzenden coupon verzilveren die je krijgt als jij je aanmeld voor onze nieuwsbrief.   
Gratis verzending geldt dan voor iedere aankoop die jij in onze winkel doet.


Levertijden
Jouw bestelling wordt verstuurd met PostNL en indien je voor 16:30 uur bestelt wordt jouw pakketje doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Meestal ontvang je jouw pakket dan ook binnen 2 werkdagen na aankoop, met uitzondering van de handgemaakte bloemen daar hebben we 4 dagen voor nodig  Mocht deze termijn onverhoopt worden overschreden, dan brengen wij je hiervan vanzelfsprekend tijdig op de hoogte.

Levertijden en voorraad
Het kan per product verschillen wanneer deze op voorraad zijn. Op de product pagina kun je de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.
De levertijden voor bestellingen die gedaan zijn in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Verschillende producten met verschillende levertijden
Wanneer je meerdere producten bestelt met verschillende levertijden, hanteren wij de langste levertijd met het versturen van uw bestelling. Dit doen we uit de overweging om de pakketten zo milieuvriendelijk mogelijk te kunnen versturen. 

Track & Trace
Elke verzending wordt geleverd met een track and trace code. De track and trace code versturen wij naar jouw opgegeven email adres waarmee je de verzending tot aan de levering kunt volgen.

Niet thuis
Mocht je om wat voor redenen dan ook niet thuis zijn, dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd met een kaartje in je brievenbus waarop het adres staat waar PostNL het pakketje heeft afgeleverd. Mocht dat niet mogelijk zijn omdat er geen buren thuis zijn of het pakketje niet accepteren, dan zal PostNL het pakketje op een volgend moment (meestal de volgende dag), het pakketje nogmaals aanbieden op je eigen adres.