fbpx

Betalen

  • Bij Gift24 kun je op verschillende manieren betalen. Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL:
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jou internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is registratie niet nodig om bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, Bunq of SNS Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in je vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Je bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank
De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
Je ontvangt een bevestiging van jouw bank
Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

Mastercard / VISA / American Express / Maestro
Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van je creditcard in.

Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcardmaatschappij wordt goedgekeurd, wordt jouw bestelling direct verwerkt.

Giro Pay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

Bancontact  
Heb je een Belgische bankrekening? Dan kan je betalen via Bancontact. Bancontact is in België de marktleider in elektronische betalingen. Hiermee kunnen onze Belgische klanten extra gemakkelijk hun betalingen voltooien.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar je kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kan betalen vanaf jouw bank of giro, creditcard, of via het saldo van je PayPal rekening. Meer informatie over PayPal vind je op http://www.paypal.nl.

Sofort Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties worden gedaan. Je hoeft daarvoor geen accounts en dergelijke aan te maken, maar je kunt gewóón je eigen digitale bankomgeving gebruiken om de betaling te voltooien.
De werking van SOFORT Banking verschilt in wezen niet zoveel met die van iDEAL.
Hoewel SOFORT Banking in het ene land meer wordt gebruikt dan in het ander, zijn ze in theorie aanwezig in acht verschillende, Europese landen. Dit zijn:

België

  • Duitsland
  • Italië
  • Nederland
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Spanje
  • Zwitserland