fbpx

Bestellen

Bestellen
Bestellen kan bij ons op de verschillende manieren, hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rij gezet. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Via onze website: www:gift24.nl
Voor een bestelling hoef je niet vooraf een account aan te maken. Je plaatst de producten en het aantal dat je wenst in de winkelmand. Bij iedere selectie van een product heb je de keus om verder rond te kijken in de onze winkel of dat je wenst af te rekenen. Indien je kiest voor afrekenen, dan kun je op dat moment nog je bestelling wijzigen. Bij het afrekenen wordt gevraagd om je naam en adres te vermelden. Je kunt er voor kiezen om een account aan te maken zodat onze webwinkel de volgende keer automatisch jouw persoonlijke gegevens herkent en het afrekenen makkelijker maakt. Bij het afronden van de bestelling ontvang je van ons direct een email met de bevestiging van jouw bestelling.

Via email door te mailen naar: service@gift24.nl
Ook per email nemen we met alle plezier je bestelling in behandeling. Om je bestelling te kunnen verzenden, ontvangen we graag jouw naam, adresgegevens en de producten, (plus product codes indien deze vermeld staan op de website), die je wenst te ontvangen. Onze medewerker stuurt u dan een bevestiging per mail met een betalingslink. Controleer deze bevestigingsmail goed. Na betaling komt jouw bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen zo snel mogelijk jouw kant op.